Een ruime keuze in speelgoed nabij Huizen

U heeft gezocht op speelgoed in Huizen? Dan bent u van harte welkom in onze veelzijdige drogist te Blaricum. Wij hebben een ruim assortiment aan speelgoed. Voor de baby’s, peuters, kleuter maar ook de tieners. Speelgoed is zo onmisbaar voor een kind, dat wij leerzaam speelgoed aanbieden maar ook gewoon die knuffelbeer of die onmisbare pop of auto. Tevens kunt u hier ook uitstekend slagen voor het aanschaffen van een leuk cadeau.

Wij bieden u niet alleen speelgoed aan in onze vestiging nabij Huizen. Ook hebben wij een parfumerie afdeling. Hier vindt u een ruime keuze van parfums van de bekende merken in diverse prijsklassen. Of bent u toch op zoek naar toiletspullen of een haarkleuring? Uiteraard hebben wij ook een ruime keuze in geneesmiddelen. Hierbij geven wij u indien gewenst een persoonlijk advies.

VerwachtSpeelgoed Huizen hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Of het nu gaat om speelgoed of iets anders uit ons assortiment, wij vinden hoge kwaliteit erg belangrijk. Hiervoor weten wij ook nog eens concurrerende prijzen te hanteren. Kijk voor een betere impressie eens op onze Facebookpagina. Hier treft u onze leuke acties aan of wat er nieuw in ons assortiment is binnengekomen. Ook laten onze klanten erg leuke reacties achter op de pagina.

Heeft u een vraag? Dan bent u uiteraard welkom in onze winkel. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. U vindt ons telefoonnummer op de website. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Namens ons team wensen wij u alvast veel plezier met uw aankoop.

   Contact