Een parfumerie nabij Huizen

U bent op zoek naar een parfumerie nabij Huizen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Welkom en laat u inspireren door het ruime assortiment aan parfums van de meest bekende merken en in diverse prijsklassen. Wij zijn een veelzijdige drogisterij die is gevestigd in de buurt van Huizen. Zoekt u iets voor uzelf? Of wilt u een heerlijk parfum cadeau doen aan iemand? Wij voorzien u graag van een passend advies. Is het een cadeau? Dan pakken wij dit mooi voor u in zodat u dit met veel plezier kunt geven.

Parfumerie Huizen

Het bieden van uitstekende service staat bij ons hoog in het vaandel

Wij vinden, naast onze kwaliteitsproducten, het ook van groot belang dat al onze klanten een uitstekende service kunnen verwachten. Tevens vindt u naast onze parfumerie binnen onze drogisterij nabij Huizen natuurlijk ook een ruim assortiment geneesmiddelen. Ook hierbij kunnen wij u een goed advies geven. Bent u op zoek naar speelgoed? Ook hier kunt u gegarandeerd slagen. Voor de baby’s, peuters, kleuters tot aan de tieners kunt u zowel leerzaam speelgoed vinden als bijvoorbeeld die onmisbare knuffel of pop. Kortom, alles wat u van een drogisterij kunt verwachten kunt u bij ons vinden.

Heeft u een vraag? Dan bent u welkom in onze winkel. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. U vindt het telefoonnummer op de website. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons verwachten.

   Contact